28 Eylül 2013 14:42

Başkale'de askerler araç taradı: 3 yaralı

Başkale'nin Güroluk köyü yakınında kaçakçılık yaptığı iddia edilen bir aracın askerler tarafından taranması sonucu 3 kişi yaralandı.Van'ın Başkale ilçesi Güroluk (Elenya) köyü yakınındaki yolda sigara kaçakçılığı yaptığı iddia edilen bir aracı takibe alan askerlerin, açtığı ateş son

Başkale'de askerler araç taradı: 3 yaralı
Paylaş

Başkale'nin Güroluk köyü yakınında kaçakçılık yaptığı iddia edilen bir aracın askerler tarafından taranması sonucu 3 kişi yaralandı.

Van'ın Başkale ilçesi Güroluk (Elenya) köyü yakınındaki yolda sigara kaçakçılığı yaptığı iddia edilen bir aracı takibe alan askerlerin, açtığı ateş sonucu araçta bulunan Kayhan Demir, Erdoğan Aydın ve Orhan Bakır isimli yurttaşlar yaralandı. Köy sakinlerinin askerlere tepki göstererek, taşlarla karşılık vermesi üzerine Özcan Kurtkan isimli bir asker gözünden yaralandı.

Yaralılar Başkale Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, asker ve polisler hastane çevresinde yoğun önlem aldı. Çok sayıda yurttaş da hastane önüne akın etti. Yaralıların sağlık durumlarına ilişkin bilgi edinilemezken, Van'a sevk edilecekleri belirtildi. (VAN)

ÖNCEKİ HABER

Otel yapmak için Halkevini yıktılar

SONRAKİ HABER

Doğan görünümlü Şahinler: Demokratikleşme paketleri

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa