27 Eylül 2013 18:05

Hakan ve Barlas’ın Aydın Doğan polemiği sürüyor

GAZETECİ Ahmet Hakan ve Mehmet Barlas arasında süren Aydın Doğan polemiği devam ediyor. Barlas, dünkü köşe yazısında Ahmet Hakan için Aydın Doğan’ın vermek istediği mesajı anladığını söyledi.Günlerdir süren tartışma sonrasında Mehmet Barlas dünkü köşe yazısında Ahmet Hakan’ın Aydın Doğan’ın

Hakan ve Barlas’ın Aydın Doğan polemiği sürüyor
Paylaş

Günlerdir süren tartışma sonrasında Mehmet Barlas dünkü köşe yazısında Ahmet Hakan’ın Aydın Doğan’ın Akif Beki aracılığı ile Hürriyet’e gönderdiği canlı uyarı mesajını anladığını savundu.
Barlas şöyle dedi:“Önce ‘Sol’ gazetesine atışlar yaptı. Said Nursi’yi öven bakanlara ‘Gerici’ denilen bu gazeteyi ‘Din düşmanı’ ilan etti. Dün de 28 Şubat’taki haksızlıkları gündeme getirerek, Necmettin Erbakan’ın ruhundan özür dilenmesi gerektiğini önermekteydi. Ama yine de ölçüyü kaçırmaması gerekiyor. ‘28 Şubat’ın sivil ayağı’na falan girmeye kalkarsa, işin tadı kaçabilir. Yeni semti Nişantaşı’dan eski semti neresiyse, oraya geri gönderilebilir” dedi.
Öte yandan bu tartışmaya, gazeteciler.com yazarı  Levent Gültekin de katıldı. Gültekin bu polemikten kimin ne hayır gördüğünü yazdı.
Gültekin bu tartışmayı, umut kırıcı bir mahalle kavgası olarak tanımladı ve en küçük bir fikir kırıntısı yok. Sadece fikir değil, nezaket, saygınlık, edebiyat da yok ifadelerini kullandı. Bu polemiğe son verilmesi çağrısında bulundu. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

İç savaş tehlikesi

SONRAKİ HABER

Gazetecilere özgürlük istediler

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...