26 Eylül 2013 14:55

‘Süreci AK Partili vekiller de bilmiyor’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Çözüm süreciyle ilgili bilgileri bu ülkenin insanı Kandil’den öğreniyor. Ayıp olan bu zaten. 76 milyon insanın oraya bakmasına siz ortam hazırlıyorsunuz. Ne olduğunu kimse bilmiyor. Pazarlıklar yapılıyor ama kimse bilmiyor. AK Parti milletvekilleri de bilmiyor. 5 kişi biliyor 6’ncı

‘Süreci AK Partili vekiller de bilmiyor’
Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Çözüm süreciyle ilgili bilgileri bu ülkenin insanı Kandil’den öğreniyor. Ayıp olan bu zaten. 76 milyon insanın oraya bakmasına siz ortam hazırlıyorsunuz. Ne olduğunu kimse bilmiyor. Pazarlıklar yapılıyor ama kimse bilmiyor. AK Parti milletvekilleri de bilmiyor. 5 kişi biliyor 6’ncı kişi yok” dedi.
Kılıçdaroğlu, Çekmeköy’de Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇEKSİAD) üyeleriyle bugün kahvaltıda bir araya geldi. Kılıçdaroğlu restoran önünde bekleyen, “Evimize, emeğimize sahip çıkmak için 30 Eylül’de Ankara’ya gidiyoruz. 2B hak sahipleri” yazılı döviz taşıyan bir grup ile karşılaştı. Grupla selamlaşan Kılıçdaroğlu daha sonra ÇEKSİAD’ın kahvaltılı toplantısına katıldı.
Burada soruları yanıtlayan Kılıçdaroğlu çözüm süreciyle ilgili soruya, “Masanın bir ucunda Başbakan Erdoğan diğer ucunda Abdullah Öcalan var. Çözüm süreciyle ilgili bilgileri bu ülkenin insanı Kandil’den öğreniyor. 76 milyon insanın oraya bakmasına siz ortam hazırlıyorsunuz. Ne olduğunu kimse bilmiyor” dedi. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Mısırda üretici mağdur

SONRAKİ HABER

Stadyumun imar değişikliğine dava

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...