26 Eylül 2013 13:11

Cem Aygün davasının 4. duruşması görüldü

Ankara Keçiören’de 30 Ağustos 2012 tarihinde polisin kurşunu ile katledilen Cem Aygün davasının 4’üncü duruşması Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Duruşmaya Cem Aygün’ün babası İsmet Aygün, anne Senem Aygün ve Cem Aygün’ün kardeşleri ve müdafi avukatları katıldı. Duruşma

Cem Aygün davasının 4. duruşması görüldü
Paylaş

Ankara Keçiören’de 30 Ağustos 2012 tarihinde polisin kurşunu ile katledilen Cem Aygün davasının 4’üncü duruşması Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Duruşmaya Cem Aygün’ün babası İsmet Aygün, anne Senem Aygün ve Cem Aygün’ün kardeşleri ve müdafi avukatları katıldı. Duruşma müdafi Avukat Murat Yılmaz’ın beyanları ile başladı. Yılmaz, bu tür ölüm vakalarında sanığın yakalanması gerektiğini belirterek, “Fakat sanık polis hâlâ tutuklu değil. Yargı polislerin öldürme olaylarında gerekli soruşturmayı yapmıyor. Cezasızlıkla karşı karşıyayız. Sanık polis memuru olayı karartmaya çalışıyor. Bu polis memurunun tutuklu olması gerekirdi” dedi.
Yılmaz, olayın olduğu yerde keşif yapılması gerektiğini belirtirken, sanık polis memuru F.Y’nin tutuklanmasını talep etti. Ardından kararını veren mahkeme başkanı sanık polisin tutuklanmasını reddederek duruşmayı 7 Kasım’a erteledi. (Ankara/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Ücretlerini alamayan işçiler müdürü alıkoydu

SONRAKİ HABER

Açlık sınırı sınırları aştı!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...