25 Eylül 2013 17:03

Çalıkuşu ve Kaçak’ın taht savaşı

SALI günü yayına giren Çalıkuşu ve Kaçak dizileri arasında reytingler adına  adeta bir taht savaşı yaşanacak gibi görünüyor. Her iki yapım da yönetmenleri ile dikkat çekiyor. Çağan Irmak ve Volkan Kocatürk deneyimli ve yenilikçi isimler... Bu sezonki dizileri de epey dikkat çekici...Reşat Nuri Gü

Çalıkuşu ve Kaçak’ın taht savaşı
Paylaş

Reşat Nuri Güntekin’in eserinden uyarlanan Çalıkuşu daha evvel pek çok kez izleyenler ile buluştu. Dönemin Çalıkuşu Aydan Şener, şimdi yerini Fahriye Evcen’e bıraktı. Evcen’i bu yıl, bir dönem dizisinde izleyeceğiz.
İlk bölümü Kanal D ekranlarında yayımlanan dizinin yönetmeni Çağan Irmak. İlk bölümde kendi varlığını epey hissettirdi.  Dizinin dekoru aksesuarları, kıyafetleri de dikkat çekici.
Çalıkuşu sosyal medyada da geniş yer buldu.  Dekorları, sahneleri, oyuncuları.. Önümüzdeki günler dizi için nasıl reytingler getirecek göreceğiz ama şimdilik dizi listeye 5. sıradan girmiş durumda. ATV ekranlarında ise Kaçak var. yönetmenliğini Volkan Kocatürk yapıyor. Kaçak, daha ilk bölümden beğenilmiş gibi duruyor. İlk veriler bu yönde. Hem Twitter hem de reytingler öyle söylüyor. Hatta ‘yılın dizisi olmaya aday’ diyen iddialı yorumlar da var. Bu iddia devam edecek mi? İzleyenler nasıl not verecek?  Bakacağız. Ancak dizi reyting listesine ikinci sıradan girdi.
Bu haftanın birincisi ise yine ‘O Ses Türkiye’.  Yeni yapımlar O ses Türkiye’nin tahtını yerinden edecek mi? (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Barlas’tan Doğan’a Akif Beki teşekkürü

SONRAKİ HABER

Kutluer Festivali renkli başladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...