24 Eylül 2013 15:26

Savaşta piyanosunu kaybeden Suriyeli çocuk büyüledi

SURİYE’deki savaşta piyanosunu kaybetmesine rağmen, 8 yaşındaki Suriyeli küçük çocuğun ‘Arap Star’  yarışmasındaki elemeleri geçmesi büyük şaşkınlık yarattı. Küçük Suriyeli yarışmadan sonra Arap medyasında geniş yer buldu. Suriyeli küçük Nael Traboulsi yarışmaya “Eskiden h

Savaşta piyanosunu kaybeden Suriyeli çocuk büyüledi
Paylaş

SURİYE’deki savaşta piyanosunu kaybetmesine rağmen, 8 yaşındaki Suriyeli küçük çocuğun ‘Arap Star’  yarışmasındaki elemeleri geçmesi büyük şaşkınlık yarattı. Küçük Suriyeli yarışmadan sonra Arap medyasında geniş yer buldu. Suriyeli küçük Nael Traboulsi yarışmaya “Eskiden her gün piyano çalardım fakat sırasında evimiz bombalandı her şeyimizi kaybettik” sözleriyle başladı. Traboulsi ayrıca artık piyano yerine org çalmak zorunda kaldığını da sözlerine ekledi.
Traboulsi piyano çalarak performansını sergiledikten sonra yarışmanın bütün jüri üyeleri evet oyu kullandı. Jüri üyelerinden Najwa Karam, küçük Suriyeli yarışmacı Nael Traboulsi için “Kendine güvenen bir çocuk ve inanılmaz bir nota yeteneğine sahip” yorumunu yaptı.
Diğer bir jüri üyesi Ahmed Hilmi ise, Nael Traboulsi için “Bu küçük müzisyen, piyano çalarken başka dünyaya gidiyor, etrafındaki her şey kayboluyor” sözlerini kullandı.
Elemeyi geçen Nael Traboulsi şimdi önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan yarı final elemelerine hazırlanıyor. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Korkmaz davasında ömür boyu hapis istendi

SONRAKİ HABER

Akif Beki, Oktay Ekşi’nin yerinde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...