24 Eylül 2013 13:20

Lise pansiyonunda patlama

Yozgat’ta Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Yozgat Lisesi’nin 120 öğrencili pansiyonunda gece meydana gelen patlamada maddi hasar meydana geldi. Banyodaki şofbenden sızan gazın patlamasıyla meydana geldiği belirtilen olayda ölen ve yaralanan olmadı.Pansiyonda kalan öğrenciler uykudan patlama sesiyle uyandıklarını, camların ve fayans

Lise pansiyonunda patlama
Paylaş

Yozgat’ta Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Yozgat Lisesi’nin 120 öğrencili pansiyonunda gece meydana gelen patlamada maddi hasar meydana geldi. Banyodaki şofbenden sızan gazın patlamasıyla meydana geldiği belirtilen olayda ölen ve yaralanan olmadı.
Pansiyonda kalan öğrenciler uykudan patlama sesiyle uyandıklarını, camların ve fayansların kırıldığını, daha sonra da binayı boşalttıklarını söylediler. Öğrenciler, “Akşam duş yapan arkadaşlar suyun soğuk olduğunu söylüyordu. Neden patlaama olduğunu bilmiyoruz.” dediler.
Yozgat Milli Eğitim Müdür Vekili Danyal Kocabeyoğlu da 03.15 sıralarında Yozgat Lisesine bağlı 120 kişilik erkek öğrenci yurdunda gaz sıkışmasından dolayı patlama olduğunu söyledi. Kocabeyoğlu, “Şohbenden gaz sıkışması sonucu patlama oldu. Can kaybımız olmadı. Sadece duvarlarda maddi hasar meydana geldi. Vali Yardımcımız Kemal Bey geldi incelemelerde bulundu. Patlamanın akşam olmaması olası faciayı önledi. Gece olduğu için banyo boştu. Bazı öğrencilerimiz patlamayı duymadıklarını, haberleri olmadıklarını da söylüyor” diye konuştu. (YOZGAT)

ÖNCEKİ HABER

Tecavüze 11 yıl hapis

SONRAKİ HABER

Kenya’da operasyon tamamlandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...