04 Ekim 2013 14:29

Şırnak’a askeri sevkiyat

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar’ın Şırnak’ta olduğu gün Şırnak’a çok sayı da asker sevkiyatı yapıldı.Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, 2’nci Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Barutçu, Kara Kuvvetleri Personel Daire Başkanı Tümgeneral İshak

Şırnak’a askeri sevkiyat
Paylaş

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar’ın Şırnak’ta olduğu gün Şırnak’a çok sayı da asker sevkiyatı yapıldı.
Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, 2’nci Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Barutçu, Kara Kuvvetleri Personel Daire Başkanı Tümgeneral İshak Ceylan ile birlikte Şırnak’a geldi. Şırnak 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığına gelen Orgeneral Akar ve beraberindeki komutanları Tümen Komutanı Tümgeneral Ali Doğan İnce ve askeri erkan karşıladı.
Orgeneral Akar ile beraberindeki komutanlar daha sonra Şırnak Valisi Hasan İpek’i makamında ziyaret etti.
Mardin’in Nusaybin ilçesinden geçen İpek Yolu’nda, Kızıltepe yönünden gelen ve asker taşıyan sivil minibüs ile kirpi denilen zırhlı araçların bulunduğu konvoy, Şırnak yönüne doğru gitti. Frekans karıştırıcı Jammer araçların eşlik ettiği askeri konvoyda, zırhlı akrepler de güzergah boyunca güvenliği sağladı. (ŞIRNAK)

ÖNCEKİ HABER

Otizmle yaşamayı becerebilmeliyiz

SONRAKİ HABER

Merkel kazandı, diğerleri kaybetti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...