22 Eylül 2013 17:50

Dikili’nin su sorununda önemli adım

Dikili halkının yıllardır yaşadığı su probleminde önemli bir adım atıldı. Dikili Uzunburun Köyü’nde yapılan sondaj çalışmaları sonucunda memba suyuna ulaşıldı. Kuyular halkın katılımıyla açıldı.Dikili Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda Uzunburun Köyü mevkiinde 4 su kuyusu aç

Dikili’nin su sorununda önemli adım
Paylaş

Dikili Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda Uzunburun Köyü mevkiinde 4 su kuyusu açıldı. Sondaj çalışmaları, belediye tarafından yapılan çağrıyla bölgede toplanan yüzlerce Dikililiye anlatıldı. Suyun yapılacak çalışmalar sonucunda Kasım ayı içerisinde Dikili halkının çeşmesinden akacağı belirtilirken belediyenin 5. Sondaj kuyusu çalışmasına vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Halk kaynak suyundan içmek için sıraya girerken, konuştuğumuz vatandaşlar çalışmadan memnun olduğunu dile getirdi.
Belediye Başkanı Yusuf Altıparmak ise burada yaptığı konuşmada “Sondaj çalışmalarımız sonucunda içilebilir temiz suya ulaştık. En kısa zamanda halkımızı kaliteli bol içme suyuna kavuşturacağız. Şebekemizi son teknolojiye göre sağlıklı ve güvenli bir şekilde Büyükşehir Belediyemizin de desteğiyle döşeyeceğiz. Bu arada elektrik harcamalarımız da hissedilir derecede en alt seviyeye düşecektir. Halkımız kesintisiz ve kaliteli suyu musluklarından akıtacaktır” dedi. (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Bayrampaşa neden riskli alan ilan edildi?

SONRAKİ HABER

'Özgürlük ve barıştan vazgeçmeyiz'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...