22 Eylül 2013 17:35

Gezide yitirilenler unutulmadı

HALKLARIN Demokratik Kongresi (HDK) Kocaeli İl Meclisi tarafından, Kocaeli’de bir etkinlik düzenlendi. Yürüyüş Yolu’nda Belediye İşhanı önünde bir araya gelen kitle Gezi direnişi ve sonrasında hayatını kaybeden 6 kişiyi anmak için bir oturma eylemi düzenledi.“Polis şiddetine son! Arkadaşlar bize bakıyor!” yazıl

Gezide yitirilenler unutulmadı
Paylaş

HALKLARIN Demokratik Kongresi (HDK) Kocaeli İl Meclisi tarafından, Kocaeli’de bir etkinlik düzenlendi. Yürüyüş Yolu’nda Belediye İşhanı önünde bir araya gelen kitle Gezi direnişi ve sonrasında hayatını kaybeden 6 kişiyi anmak için bir oturma eylemi düzenledi.
“Polis şiddetine son! Arkadaşlar bize bakıyor!” yazılı pankart üzerinde Gezi direnişinde yaşamlarını kaybedenlerin resimlerinin de bulunduğu anma sessiz bir şekilde, oturma eylemi şeklinde oldu.
Her hafta Cumartesi günü Belediye İşhanı önünde toplanarak, yaşamlarını kaybeden insanların anısına ve polis şiddetine tepki göstermek adına bir araya gelecek olan Halkların Demokratik Kongresi Kocaeli bileşenleri, gerçekleştirdikleri oturma eyleminin ardından dağıldı. (Kocaeli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Dış açığın yarısı enerji ithalatından

SONRAKİ HABER

Yeni Şafak ‘ODTÜ Ormanı’nı sevdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...