27 Mayıs 2011 15:49

‘Yalakalığın kitabını yazıyor’

UĞUR Dündar, Kanal D radyoda dün sabah Ajda Pekkan hakkında ağır konuştu. Ünlü Sanatçı Ajda Pekkan, Bilfen Okulları Filarmoni Orkestrası’nın TİM Maslak Show Center’da verdiği konseri izleyen Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’a iltifatlarda bulunarak, “Sayın Bakanım her zaman sanat ve sanatçının yanında

‘Yalakalığın kitabını yazıyor’
Paylaş

UĞUR Dündar, Kanal D radyoda dün sabah Ajda Pekkan hakkında ağır konuştu. Ünlü Sanatçı Ajda Pekkan, Bilfen Okulları Filarmoni Orkestrası’nın TİM Maslak Show Center’da verdiği konseri izleyen Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’a iltifatlarda bulunarak, “Sayın Bakanım her zaman sanat ve sanatçının yanında oluyorsunuz. Muhteşem vizyonunuzla hep ülkemizin önünü açıyorsunuz. İyi ki varsınız, hep olun. Sizin için canımızı vermeye hazırız. Siz hep yanımızda olun. Allah sizi başımızdan eksik etmesin” demişti.

İşte bu sözler Kanal D Radyo’da yayınlanan Uğur Dündar ile Radyo Arenası programında konu edildi. Hakan Gündüz’ün sunduğu programa konuk olan Uğur Dündar, Ajda Pekkan hakkında şok yorumlarda bulundu. Dündar Ajda Pekkan için şunları söyledi: “Bunlardan sanatçı falan olmaz. Yalakalığın kitabını yazıyor adeta... ‘Allah sizi başımızdan eksik etmesin’ diyor. Sanatçı dediğin bu kadar yalaka olamaz. Sanatın bu kadar alçaldığı başka bir durum var mıdır? İnsan dinlerken okurken utanıyor.” (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Yaşasın halkların aşkı!

SONRAKİ HABER

ANKA 40. yaşını kutluyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...