27 Mayıs 2011 15:16

Tacikistan ve Fransa tatbikatta ortak

TACİKİSTAN ile Fransa ortak askeri tatbikat düzenliyor. Tacikistan Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, 25 Mayıs’ta Tacikistan’da başlayan tatbikat, 11 Haziran’a kadar devam edecek.Tacikistan ve Fransa silahlı kuvvetlerinin ortaklaşa düzenlediği tatbikat, Fahrabad poligonunda gerçekleşiyor. Tatbikatın birinci eta

Tacikistan ve Fransa tatbikatta ortak
Paylaş

TACİKİSTAN ile Fransa ortak askeri tatbikat düzenliyor. Tacikistan Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, 25 Mayıs’ta Tacikistan’da başlayan tatbikat, 11 Haziran’a kadar devam edecek.

Tacikistan ve Fransa silahlı kuvvetlerinin ortaklaşa düzenlediği tatbikat, Fahrabad poligonunda gerçekleşiyor. Tatbikatın birinci etabı Fahrabad poligonunda, ikinci etabının ise Ramitsk vadisinde yapılacak.

Tatbikatla ilgili basını bilgilendiren Tacikistan Savunma Bakanlığı basın daire başkanı Faridun Mahmadaliyev, ortak anti-terör tatbikatına 100 asker katıldığını belirtti. Tatbikatın dağlık alanda yapıldığını belirten Mahmadaliyev, tatbikatın Tacikistan ile Fransa savunma bakanlıkları arasındaki askeri işbirliği anlaşması kapsamında gerçekleştirildiğini ifade etti. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

Almanya’da virüs paniği sürüyor

SONRAKİ HABER

Clinton’dan Pakistan’a ‘sürpriz’ ziyaret

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...