27 Mayıs 2011 15:02

AKP’nin promosyonlu seçim çalışması

İSTANBUL Küçükçekmece’de AKP’nin seçim çalışmaları çerçevesinde dağıttığı poşetlerden kahveler, çaylar çıkıyor.Küçük Çekmece Kanarya Mahallesi’nde açtıkları standa bilgilendirme broşürleriyle beraber üzerinde AKP İlçe Başkanlığı yazısı ol

AKP’nin promosyonlu seçim çalışması
Paylaş

İSTANBUL Küçükçekmece’de AKP’nin seçim çalışmaları çerçevesinde dağıttığı poşetlerden kahveler, çaylar çıkıyor.

Küçük Çekmece Kanarya Mahallesi’nde açtıkları standa bilgilendirme broşürleriyle beraber üzerinde AKP İlçe Başkanlığı yazısı olan kahveler dağıtan AKP Küçük Çekmece İlçe Örgütü, promosyon poşetlerini bu seçim döneminde 50 bin yeni üye yapma hedefine ulaşmak için de kullanıyor.

VATANDAŞ YÖNTEME TEPKİLİ

Promosyon hakkındaki düşüncelerini sorduğumuz Mahalle Sakini Ahmet Kaya “Bir paket kahveyle insanları satın alır mısınız? Bunu yapanlar utanmaz insanlardır. AKP topluma zarardan başka bir şey vermedi. Zararlıdır, Sadece Kürtler için demiyorum. Türkler, Kürtler, herkesin bu AKP’ yi tanıması lazımdır. Toplumu kandırmaktan başka bir şey yapmıyorlar, kandırıyorlar.”

AKP’ye bu oyunlardan vazgeçmesi  çağrısı yapan Kaya, “Bütün halkların şerefine, onuruna sahip çıkması gerekir” dedi. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

‘Tecavüzcüler tutuklansın’

SONRAKİ HABER

Barış, ABD ile savaş uçağı anlaşması yaparak olmaz!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...