20 Eylül 2013 15:43

'Protestolarla vakit geçiremeyiz'

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, bazı olaylarla ülkemizi demokrasisi gelişmemiş, özgürlükler kısıtlı gibi bir sınıfa dahil etmeye çalışmanın büyük haksızlık olduğunu söyledi. Yıldırım, “Ülkemizin sokaklarında sürekli kavga gürültü oluyor havası verilmemeli. Protestolarla

'Protestolarla vakit geçiremeyiz'
Paylaş

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, bazı olaylarla ülkemizi demokrasisi gelişmemiş, özgürlükler kısıtlı gibi bir sınıfa dahil etmeye çalışmanın büyük haksızlık olduğunu söyledi. Yıldırım, “Ülkemizin sokaklarında sürekli kavga gürültü oluyor havası verilmemeli. Protestolarla vakit geçiremeyiz ki .” dedi.

Bakan Binali Yıldırım, Kurtköy’deki Netaş yeni Genel Müdürlük ve ArGe Merkez binasının açılışına katıldı. Programda konuşan Bakan Yıldırım, “Her gelişimde farklı bir gelişmeyi görmek, bir heyecanı görmek ve gençlerimizin sayısının arttığını görmek gerekir" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyanın etkilerine değinen Yıldırım, “Dünyada çok fazla sosyal medyayı kullanan bir ülkeyiz. Ama araştırma geliştirme eğitime geldiğinde bu oran yüzde 30’lara düşüyor. Diğer ülkelerde yüzde 70’lere çıkıyor. Tabi ki sosyal medyayı kullanalım ama arkasından gelişme çıksın. Ama bunlar olmayıp arkasından kin ve nefret duyguları yol alırsa o sosyal medya bizim istediğimiz sosyal medya değil.  Bir takım münferit olaylarla ülkemizi böyle bir sınıfa dahil etmeye çalışmak bu ülke insanına hakarettir. Gelişmiş diye kendini niteleyen ülkelerin böyle bir şey yapması çok daha da acıdır. Bunlar önce dönsün silahlar halkının üzerine doğrultan seçimle iktidara gelenleri silahla alaşağı eden ülkelere, ‘burada darbe yaptınız, demokrasiyi katlettiniz’ diyebilsinler.  Ülkemizin sürekli sokaklarında kavga gürültü oluyor havası verilmemeli. Bakıyorum ‘hemen organize olalım, 3. Köprüyü protesto edelim, şurada toplanalım ’ne zaman çalışacağız kardeşim? Protestolarla vakit geçiremeyiz ki ” şeklinde konuştu. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Ortadoğu’da milyarder ‘üretimi’

SONRAKİ HABER

Mardin'deki saldırıyla ilgili 4 kişi gözaltında

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...