20 Eylül 2013 12:07

Mardin’deki saldırıyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı

Mardin’de dün meydana gelen ve 5 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıyla ilgili 3 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. 2’si anne, 3’ü çocuk 5 kişinin öldüğü olayla ilgili soruşturma ise hem jandarma hem polis bölgesinde çok yönlü devam ediyor.Alınan bilgiye göre, olayla ilgili soruş

Mardin’deki saldırıyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı
Paylaş

Mardin’de dün meydana gelen ve 5 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıyla ilgili 3 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. 2’si anne, 3’ü çocuk 5 kişinin öldüğü olayla ilgili soruşturma ise hem jandarma hem polis bölgesinde çok yönlü devam ediyor.

Alınan bilgiye göre, olayla ilgili soruşturmayı yürüten savcılık talimatı doğrultusunda, ölen Süer ve İpek ailesinin kan davalıları olduğu belirtilen 3 kişi gözaltına alındı. Mardin’in Savur ilçesine bağlı Yayla köyüne dün gece giden jandarma ekipleri, gözaltına aldığı kişileri, ifadeleri için Mardin’e getirdi.

Mardin Cezaevi önünde dün yapılan saldırıda; Emine İpek (24), çocukları Mirza (4) ve Nerin (11) ile Ayşe Süer (45) ile oğlu Süleyman Süer (5) hayatını kaybetmişti. Cenazeler, bugün Diyarbakır’da toprağa verildi. (DİYARBAKIR)

ÖNCEKİ HABER

‘KCK’de 3 tahliye

SONRAKİ HABER

Yaralı leyleğe evinde baktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...