19 Eylül 2013 16:50

Cezaevi önünde silahlı saldırı: 5 ölü

Mardin E Tipi Kapalı Cezaevi önünde meydana gelen silahlı saldırıda anne ve 4 çocuğu yaşamını yitirdi.Mardin merkez Kötek Mahallesi'ndeki Mardin E Tipi Kapalı Cezaevi önünde meydana gelen silahlı saldırının; Diyarbakır'dan geldikleri öğrenilen ve kimlikleri henüz tespit edilemeyen 45 yaşlarındaki kadın ile biri 7 yaşında

Cezaevi önünde silahlı saldırı: 5 ölü
Paylaş

Mardin E Tipi Kapalı Cezaevi önünde meydana gelen silahlı saldırıda anne ve 4 çocuğu yaşamını yitirdi.

Mardin merkez Kötek Mahallesi'ndeki Mardin E Tipi Kapalı Cezaevi önünde meydana gelen silahlı saldırının; Diyarbakır'dan geldikleri öğrenilen ve kimlikleri henüz tespit edilemeyen 45 yaşlarındaki kadın ile biri 7 yaşında olmak üzere 4 çocuğuna yönelik yapıldığı öğrenildi. Cezaevinde bulunan eşinin ziyareti sonrası dışarı çıkan kadın ve çocukları, dışarıda kendilerini bekleyen 2 kişi tarafından uzun namlulu silahlar ile tarandı. Kan davası nedeniyle meydana geldiği öne sürülen saldırı sonrası anne ve çocukları olay yerinde yaşamını yitirirken, saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaştı.

Kısa sürede olay yerine gelen polis, önlem alırken, Mardin İl Emniyet Müdürü Derviş Kara da saldırının yapıldığı yere gelerek bilgi aldı. Kaçan kişiler ile silahlı saldırının nedenine ilişkin Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.  (Mardin/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

‘AKP’nin paketi sürece katkı sunmaz’

SONRAKİ HABER

Kürkçü: Polis merkezi orada durdukça gerilim sürer

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa