19 Eylül 2013 15:06

‘KCK’ ana davasında gizli tanığın beyanları çürütüldü!

“KCK” Diyarbakır ana davasının 59’uncu duruşmasının 3’üncü oturumunda BDP üyesi Mehmet Nimet Sevim’e ilişkin gizli tanık “X”in tüm iddiaları, Sevim tarafından bir bir belgeleriyle ortaya konularak çürütüldü.97’si tutuklu 175 kişinin yargılandığı dava Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahk

‘KCK’ ana davasında gizli tanığın beyanları çürütüldü!
Paylaş

“KCK” Diyarbakır ana davasının 59’uncu duruşmasının 3’üncü oturumunda BDP üyesi Mehmet Nimet Sevim’e ilişkin gizli tanık “X”in tüm iddiaları, Sevim tarafından bir bir belgeleriyle ortaya konularak çürütüldü.

97’si tutuklu 175 kişinin yargılandığı dava Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahkemesinde görülüyor. BDP üyesi Mehmet Nimet Sevim’e ilişkin okunan delil ikameleri ile devam eden duruşmada, gizli tanık “X”e ait beyanlar okundu. Gizli tanık “X”in verdiği beyanlara göre, Nisan 2004 tarihinde Bağlar’ın 4 Nisan Mahallesi’nde gerçekleştirilen bir toplantıya Hüsnü Ablay ile geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Cihan Deniz’in Sevim ile birlikte katıldığı iddia edildi. Gizli tanık “X”in beyanlarının aksine savunma yapan Sevim, 2004 Nisan ayında gerçekleştiği öne sürülen toplantıya katılmadığını, o tarihte Cihan Deniz’in de cezaevinde olduğuna dair ispatı ise, ilgili resmi evrakları mahkeme heyetine sunarak kanıtladı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Barzani’den çözüme destek

SONRAKİ HABER

Dinex’te açıklamaya Türk Metal engeli

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...