19 Eylül 2013 08:42

Marmara'da sıcaklık artacak

Marmara'da 2 ila 4 derece artan sıcaklık, Akdeniz'de 1 ila 3 derece azalacak. Diğer bölgelerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın kuzeydoğusu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Batı Akdeniz kıyıları, Doğu Akdeniz, Doğu Anado

Marmara'da sıcaklık artacak
Paylaş

Marmara'da 2 ila 4 derece artan sıcaklık, Akdeniz'de 1 ila 3 derece azalacak. Diğer bölgelerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın kuzeydoğusu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Batı Akdeniz kıyıları, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Bolu, Karabük, Kayseri, Sivas, Niğde, Bingöl, Muş, Adıyaman, G.Antep ve Kilis çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Rüzgar ise genellikle güney ve güneybatı, zamanla Karadeniz'de batı ve kuzeybatı, gece saatlerinde Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esecek.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu.(25)
ANKARA: Parçalı az bulutlu.(25)
İZMİR: Parçalı az bulutlu.(28)
ADANA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(28)
ANTALYA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(26)
SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü yağışlı.(23)
ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(21)
DİYARBAKIR: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu.(29)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile gece saatlerinde Çanakkale, Balıkesir'in kuzey ve doğusu, Bursa ve Yalova çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.
EGE: Parçalı ve az bulutlu geçecek.
AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz kıyıları ile Doğu Akdeniz aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, zamanla doğusu parçalı çok bulutlu, Kayseri ile zamanla Niğde ve Sivas çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri ile Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Gümüşhane, Bayburt ve Artvin ile öğle saatlerinden sonra Samsun, Ordu, Trabzon ve Rize çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey kesimleri ile Bingöl ve Muş çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, zamanla parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Adıyaman, G.Antep ve Kilis çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. (ANKA)

ÖNCEKİ HABER

Meksika'yı kasırga vurdu: 80 ölü

SONRAKİ HABER

Ken Norton yaşamını yitirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...