18 Eylül 2013 19:16

'Gidin ormanda yaşayın'

BAŞBAKAN Erdoğan, ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla yaptığı toplantıda, ODTÜ’den geçen yolu protesto eden öğrencilere yüklendi.Ankara’da bir hastanenin açılışını yapmaya giderken yolda “Yol değil orman istiyoruz” pankartı gördüğünü söyleyen Erdoğan, ormanın çok olduğunu

'Gidin ormanda yaşayın'
Paylaş

Ankara’da bir hastanenin açılışını yapmaya giderken yolda “Yol değil orman istiyoruz” pankartı gördüğünü söyleyen Erdoğan, ormanın çok olduğunu savunarak, “Yol olmazsa üniversiteye gidemezsiniz. Sizleri ormanlara gönderelim. Gidin ormanda yaşayın” dedi. “Onlar öyle diyor ya biz şehirlerden vaz mı geçeceğiz” diyen Başbakan, yolun  medeniyet olduğunu ileri sürerek, yol yapmaktan vazgeçmeyeceklerini belirtti.

‘ŞİMDİ DE YEŞİLLİK İSTİYORLAR’

Hızını alamayan Erdoğan Gezi direnişçilerine de çattı. Gezi direnişçilerine Vandallar diye seslenen Erdoğan, Taksim’de alt geçit yapıldığını hatırlatarak, “Bu Vandallar ne yaptı o seramikleri yakıp yıktı. Onlar hemen yapılabilir. Ama bu milletin onu bir süre görmesi lazım, bundan ibret alması lazım. Acaba vatandaşımız ‘Bunu kimler yaptı, acaba hangi Vandallar yaptı diye soruyor mu?​” diye konuştu. Taksim’de yayalaştırma projesinin bir etabının bittiğini hatırlatan Erdoğan, “Şimdi de üstte yeşillik yok diyorlar. Ya daha önce orada yeşillik var mıydı?​” dedi. Sütün bembeyaz olduğunu, zerre kadar pislik sütün içine düşerse o sütün saflığını kaybedeceğini söyleyen Başbakan, “Siz aylarca süt gibi beyaz eserler üretirseniz ama birkaç Vandal çıkar o sütün beyazlığını kirletmeye kalkar. O yüzden dikkatli olacağız” diye konuştu. (ANKARA)

 

ÖNCEKİ HABER

Kanada'da tren otobüse çarptı: 6 ölü, 30 yaralı

SONRAKİ HABER

Ölüm orucundaki 3 depremzede fenalaştı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa