18 Eylül 2013 18:47

ABD heyeti Esed'le görüştü

ABD eski Adalet Bakanı Ramzi Clark başkanlığında bir heyet bugün Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed tarafından kabul edildi.ABD Kongresi eski üyeleri, savaş karşıtı aktivistler ve gazetecilerden oluşan heyet, ile bir süre görüşen Esed, ülkedeki son durumu değerlendirdi.Suriye resmi haber ajansı SANA'da yer alan habere göre; Ese

ABD heyeti Esed'le görüştü
Paylaş

ABD eski Adalet Bakanı Ramzi Clark başkanlığında bir heyet bugün Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed tarafından kabul edildi.

ABD Kongresi eski üyeleri, savaş karşıtı aktivistler ve gazetecilerden oluşan heyet, ile bir süre görüşen Esed, ülkedeki son durumu değerlendirdi.

Suriye resmi haber ajansı SANA'da yer alan habere göre; Esed görüşmede ABD yönetiminin bölgede izlediği savaşa dayalı, egemen devletlere müdahale, halkların iradesi ve olanaklarını hegemonya altına almaya dayalı politikalarının Amerikan halkının çıkarlarına hizmet etmediğini söyledi. Esed, ABD yönetiminin bu politikasının Amerikan halkının ilke ve değerleriyle de çeliştiğini belirtti.

ABD heyet ise Suriye'de barış ve istikrarın yeniden sağlanması temennisinde bulunarak değişik platformlarda Suriye'yi savunacaklarını aktardı. (ŞAM)

ÖNCEKİ HABER

Baydemir organlarını bağışladı

SONRAKİ HABER

Kanada'da tren otobüse çarptı: 6 ölü, 30 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...