18 Eylül 2013 16:15

Kadınlar bu davanın peşini bırakmayacacak

DİYARBAKIR’da Aydın Keleş tarafından bıçaklanarak katledilen 15 yaşındaki Fatma Atagün davasının ilk duruşması görüldü. Duruşma sonrası açıklama yapan kadınlar, Keleş’in en ağır cezaya çarptırılması için mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti.Diyarbakır 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde gör

Kadınlar bu davanın peşini bırakmayacacak
Paylaş

Diyarbakır 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşma müştekilerin kimlik tespiti ile başladı. Sanık Keleş'in duruşmaya katılmadığını hatırlatan müdafi avukatlar, sanığın bir sonraki duruşmada bulunması talebinde bulundu. Verilen kısa aranın ardından mahkeme heyeti duruşmayı 19 Kasım'a erteledi.
Duruşma sonrası Diyarbakır Adliyesi önünde biraraya gelerek Fatma Atagün'ün fotoğrafını taşıyan kadınlar basın açıklaması yaptı. Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Diyarbakır Temsilcisi Sıla Gemicioğlu, Diyarbakır’da bulunan tüm yetkililerin kadın cinayetlerinden sorumlu olduğunu dile getirdi. Yetkililerin kadın cinayetlerini önleyecek tedbirler için çalışma yürütmesi gerektiğini ifade eden Gemicioğlu, Fatma Atagün'ün katilinin en ağır cezaya çarptırılıncaya kadar davanın peşini bırakmayacaklarını söyledi. (Diyarbakır/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Mısır'da gözaltına alınan Fransız dövülerek öldürüldü

SONRAKİ HABER

Diyarbakır'da can güvenliği tehdit altında!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...