18 Eylül 2013 13:13

Anadolu lisesinde etek yasağı

Antalya’daki Gazi Anadolu Lisesinde kız öğrencilerin etek giymesi yasaklandı. Okul Müdürü Hayri Bahşi, “Okulumuz öğrencileri artık büyük çocuklar. Merdivenden inip çıkmalarında sorunlar olmasın diye düşündük” dedi.Cumhuriyet’in haberine göre, Antalya’daki Gazi Anadolu Lisesinde kız &

Anadolu lisesinde etek yasağı
Paylaş

Antalya’daki Gazi Anadolu Lisesinde kız öğrencilerin etek giymesi yasaklandı. Okul Müdürü Hayri Bahşi, “Okulumuz öğrencileri artık büyük çocuklar. Merdivenden inip çıkmalarında sorunlar olmasın diye düşündük” dedi.
Cumhuriyet’in haberine göre, Antalya’daki Gazi Anadolu Lisesinde kız öğrencilerin etek giymesi yasaklandı. Okul Müdürü Hayri Bahşi, yeni kılık kıyafet yönetmeliğine göre “okul aile birliğinin de onayıyla” bu yıl öğrencilerin gri pantolon, beyaz tişört olan okul forması giymelerine karar verildiğini söyledi. Daha önceki yıllarda uygulanan kurala göre üst sınıfta okuyan kız öğrenciler etek giyebilecek.
Bahşi ayrıca, “Kız öğrencilerin pantolon giyerek daha rahat edeceğini” savunarak, “Yeni yönetmeliğe göre bu karar alındı. Çocuklarımızın forma giymesi benimsendi. Biz de erkek ve kız çocuklarının da pantolon giymesine karar verdik. Böylece çocuklarımız rahat edecek. Sıralar kirli oluyor, tozlu oluyor. Ayrıca okulumuz öğrencileri artık büyük çocuklar” şeklinde konuştu. (ANTALYA)

ÖNCEKİ HABER

Yönetici atamasında ‘sözlü sınav’ muamması

SONRAKİ HABER

6 okula 6 gencin adı verildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...