18 Eylül 2013 19:17

'Kaos planlarına tahammülümüz olamaz'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da yapılacak Bilkent Şehir Hastanesi temel atma töreninde konuştu.Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:"Sağlıkta geçtiğimiz 11 yılda Türkiye’nin çehresini değiştiren, büyük dönüyüm gerçekleştiren iktidar olarak yeni bir adım atıyo

'Kaos planlarına tahammülümüz olamaz'
Paylaş

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Sağlıkta geçtiğimiz 11 yılda Türkiye’nin çehresini değiştiren, büyük dönüyüm gerçekleştiren iktidar olarak yeni bir adım atıyoruz. Sağlık hizmeti kavramına yeni bir anlam katıyoruz. Şehir gibi hastane tahsis ediyoruz. Bu ilktir Türkiye’de. Attığımız temelin bir anca önce yükselmesini milletimize hizmet verir hale gelmesini yürekten diliyorum."

"Dünyanın en büyük ekonomiye sahip olun bunu inşanıza hizmete çevirip sunamıyorsanız o büyüklük kağıt üzerinde kalır. Büyük bir ülke olabilmek için devletinizin sosyal yönü güçlü olacak, devlet insana sahip çıkacak temel ihtiyaçlarını temin edecek." 

"Bakın demokratikleşme paketi üzerinde çalışıyoruz. Ay sonuna kadar geniş bir basın toplantısıyla bu paketi açıklayacağız. Burada halkımızın beklentilerini giderecek başlıkların olduğunu göreceksiniz. Her şey insan için dedik ve insanı devletin önüne çıkan bir anlayışı benimsediğimizi Ak Parti olarak ifade ettik. Bunlar hep bunun adımlarındır. Bu dev tesisler bunun eseridir."

"Türkiye'ye yönelik fiili saldırılara cevap verdiğimiz gibi Türkiye içinde uygulanmak istenen kaos ve kışkırtma planlarına da tahammülümüz olamaz." (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Aydınlar'dan 'şike' açıklamaları

SONRAKİ HABER

Polis, 8 yaşındaki çocuğu hastanelik etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa