27 Mayıs 2011 08:38

Doğalgaz çevrim santrali tarıma ve sağlığa zararlı

SEÇİM çalışmaları için Ünye’ye giden Emek Partisi Ordu İl Başkanı Hikmet Poyraz ve yöneticiler halkla söyleşi yaparak bildiri dağıttılar. Ünye-Terme sınırında yapılan Doğalgaz Çevrim Santrali’nin de HES’ler gibi zararlı olduğunu belirten Poyraz “HES’ler dereleri kurutup, doğayı tahrip ederken Doğa

Doğalgaz çevrim santrali tarıma ve sağlığa zararlı
Paylaş

SEÇİM çalışmaları için Ünye’ye giden Emek Partisi Ordu İl Başkanı Hikmet Poyraz ve yöneticiler halkla söyleşi yaparak bildiri dağıttılar. Ünye-Terme sınırında yapılan Doğalgaz Çevrim Santrali’nin de HES’ler gibi zararlı olduğunu belirten Poyraz “HES’ler dereleri kurutup, doğayı tahrip ederken Doğalgaz Çevrim Santrali’nin de zehirleme yaparak daha büyük tehlike oluşturuyor” dedi.

EMEP İl Başkanı Poyraz fındık konusunda partinin düşüncesini soranlara da “Fındık olmazsa olmazımızdır. Bu bölgede ne yaparlarsa yapsınlar fındıktan daha önemli olamaz. Bu nedenle fındık politikasındaki serbest pazar anlayışı ter edilmelidir. Fındıkta devlet güvencesi sağlanmadığı sürece üretici mağdur olacaktır. Bugün yaşanan sıkıntıda yalnızca AKP sorumlu değil. Geçmiş hükümetler de aynı derecede sorumludur. Fındık üreticisi kendi çıkarları için bir araya gelmelidir. Bu nedenle de seçimlerde desteğinizi bekliyoruz.” diye cevap verdi. (Ordu/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Eskişehir’de gözaltılara tepki

SONRAKİ HABER

İşte AKP’nin ileri demokrasisi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa