16 Eylül 2013 18:54

Pınar Ünlüer'in davası ertelendi

İzmir'de evlilik teklifini kabul etmediği gerekçesiyle 3 Aralık 2012 tarihinde bir çocuk annesi Pınar Ünlüer'i (29) öldüren ve bir kadını da yaralayan Okan Özparıltı'nın (24) yargılandığı davanın üçüncü duruşması İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmada, tutuklu sanık &Oum

Pınar Ünlüer'in davası ertelendi
Paylaş

İzmir'de evlilik teklifini kabul etmediği gerekçesiyle 3 Aralık 2012 tarihinde bir çocuk annesi Pınar Ünlüer'i (29) öldüren ve bir kadını da yaralayan Okan Özparıltı'nın (24) yargılandığı davanın üçüncü duruşması İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmada, tutuklu sanık Özparıltı ve avukatı, öldürülen Ünlüer'in avukatı duruşmada hazır bulunurken, Ünlüer'in yakınları ve kadın örgütleri de duruşmayı izledi. Duruşmada ilk olarak söz alan Ünlüer'in babası zeki Ünlüer, sanığın önceden planlayarak kızını öldürdüğünü, şikayetçi olduğunu ve en ağır şekilde cezalandırılmasını istediğini söyledi. Ünlüer'in aile avukatı Perihan Kayadelen, "Özparıltı'nın daha önce yaptığı savunmayı kesinlikle kabul etmiyoruz. Bu kendisinin ceza indiriminden istifade etmesi için hazırladığı bir savunmadır, dolayısıyla nazara alınmamasını talep ediyoruz" dedi.

Sanık avukatı Ramazan Ayyıldız ise, tanıklar Mustafa Toker ve Serkan Arat'ın olaydan birkaç dakika önce maktulün sanığa karşı söylediği sözlere ilişkin bilgilerinin olduğunu, diğer tanıklar Serkan Şen, Erdi Paşam, Ali İğdeli ve Ahmet Yıldırım'ın ise sanıkla maktul arasındaki ilişkiyi bilen kişiler olduğunu, dolayısıyla bu şahısların mahkemece mutlaka dinlenmesi gerektiğini söyledi.

Mahkeme heyeti, tanıklar Uğur Türkay, Bolat Karga, Mustafa Toker ve Serkan Arat'ın bir sonraki celse zorla getirilmelerine karar vererek duruşmayı 30 Ekim tarihine erteledi. (İzmir/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

‘Hizmet fetişizmi yıkılmalı’

SONRAKİ HABER

Arınç: Suriye helikopterini biz düşürdük

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...