27 Mayıs 2011 08:22

Dayanışmazsak kazanamayız

EMEK Demokrasi ve Özgürlük Bloku’nun İstanbul’daki bağımsız milletvekili adaylarına destek vermek için dayanışma yemeği düzenleyen avukatlar, mühendisler ve muhasebeciler seslenen Emek Partisi İstanbul İl Başkanı Güven Gerçek, “Buradaki arkadaşlardan beklenen sadece dayanışma değil işin öznesi olmalarıdır&rdqu

Dayanışmazsak kazanamayız
Paylaş

EMEK Demokrasi ve Özgürlük Bloku’nun İstanbul’daki bağımsız milletvekili adaylarına destek vermek için dayanışma yemeği düzenleyen avukatlar, mühendisler ve muhasebeciler seslenen Emek Partisi İstanbul İl Başkanı Güven Gerçek, “Buradaki arkadaşlardan beklenen sadece dayanışma değil işin öznesi olmalarıdır” dedi.

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku’nun İstanbul 3. Bölge Bağımsız Milletvekili adayı Abdullah Levent Tüzel, AKP ve onun gibi düzen partileri karşısında, çocukların ve bütün ülkede yaşayan halkların geleceğini temsil eden, eşitliği, barışı, kardeşliği, özgürlüğü temsil eden Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku’nun güçleri olduğunu ifade etti. Tüzel, “Bugün bu blok içinde adı sayılmayan bir çok sosyalist güç, devrimci çevre, demokratı, aydını, sendikacısı yine bizlerle birlikte bu müacadelenin içinde yer alacak” dedi.  

Dink ailesinin avukatı Fethiye Çetin ise “1915’in, 1938’lerinin, 12 Eylüllerin, 12 Martların, Çorumların, 1 Mayısların, Sivasların mağdurları ve çocukları olarak dayanışmak zorundayız. Eğer dayanışmazsak kazanamayız” diye konuştu.

İHD eski Başkanı Ercan Kanar’da blokun desteklenmesi gerektiğini söyledi. Dayanışma yemek Adile Yadırgı ve Oğuz Bozkuş’un müzik dinletisi ile devam etti. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Alınteri silaha değil yaşama aksın

SONRAKİ HABER

Halk AKP’ye de CHP’ye de mesaj verdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...