14 Eylül 2013 12:39

Rojavalı yaralılar Viranşehir'de

Türkiye-Rojava sınır hattında bulunan Serêkaniyê kentine bağlı Cafa ve Neddas isimli Kürt köylerine yönelik El-Nusra çetecilerinin ağır silahlar ile saldırması sonucu dün akşam başlayan çatışmalar, devam ediyor. Saldırıda yaralanan 3 Rojavalı bu sabah Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne getirildi. Yaralılar buradan da Viranşe

Rojavalı yaralılar Viranşehir'de
Paylaş

Türkiye-Rojava sınır hattında bulunan Serêkaniyê kentine bağlı Cafa ve Neddas isimli Kürt köylerine yönelik El-Nusra çetecilerinin ağır silahlar ile saldırması sonucu dün akşam başlayan çatışmalar, devam ediyor. Saldırıda yaralanan 3 Rojavalı bu sabah Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne getirildi. Yaralılar buradan da Viranşehir Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek, tedavi altına alındı.

Yaralılardan durumu ağır olan Selam Etayi isimli Rojavalı, benyin kanaması geçirmesi nedeniyle daha sonra Urfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Diğer yaralıların Viranşehir Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi ise sürüyor. BDP Viranşehir İlçe Örgütü Eş Başkanı Servet Kılıç ve Ceylanpınar İlçe Eş Başkanı Hizni Kılıç, Viranşehir Devlet Hastanesi'ne gelerek yaralıların durumları hakkında bilgi aldı. Hastanede bulunan yurttaşlar, doktorların yaralılara müdahale etmediğini iddia etti. (URFA)

ÖNCEKİ HABER

Kürt askere ırkçı saldırı iddiası

SONRAKİ HABER

Katilleri koruyan vali istifa!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa