13 Eylül 2013 17:08

Türkiye Rant Televizyonu!

TRT’deki yolsuzluk iddiaları kitap oldu. TRT’ de Bütçe Kontrol Elemanı ve Prodüksiyon Amiri olarak 14 yıl görev yapan Mustafa Aşçı, televiyon kanalına ait iddiaları ve yaşadıklarını bir kitapta derledi. Kitabın adı: “Türkiye Rant Televizyonu.”YOLSUZLUK İDDİALARI KİTAPTA TOPLANDIAşçı, kitabında üst

Türkiye Rant Televizyonu!
Paylaş

TRT’deki yolsuzluk iddiaları kitap oldu. TRT’ de Bütçe Kontrol Elemanı ve Prodüksiyon Amiri olarak 14 yıl görev yapan Mustafa Aşçı, televiyon kanalına ait iddiaları ve yaşadıklarını bir kitapta derledi. Kitabın adı: “Türkiye Rant Televizyonu.”

YOLSUZLUK İDDİALARI KİTAPTA TOPLANDI

Aşçı, kitabında üst düzey yetkililerle yaptığı görüşmelere de yer verdi.
Kitapta birçok yolsuzluk iddiasına yer veriliyor. Onlarda biri TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’in kardeşi Mehmet Ali Şahin’e yapılan ödeme. İddiaye göre, Şahin’in şirketi olan MPS Yapım’a, 2.5 milyon lira üzerinde ödeme yapıldı
Kitabın yazarı Mustafa Aşçı, Bunu Müzik Kanal Koordinatörü Necati Göksel’in şu ifadelerine dayandırdı:”... Kendi kardeşi bu işleri çeviriyor o suç olmuyor, ben birisiyle şirket kursam, senle şirket kursam bir iş yapsam beni anında harcayabiliyorlar. Kardeşi bana ne dedi biliyor musun, kendi kardeşi Mehmet Ali Şahin, Allah’tan korkmasa bunları inkâr etmez. Aralık ayının sonunda ocak ayının başında o Sinan Üstüner’in, keşke de kabul etseymişim, Sinan Üstüner Müzik Haber’i biz yapalım dedi. Üçe bölelim dedi. Selami, sen, ben paylaşalım dedi. Bizzat Genel Müdür’ün kardeşi ya. Kabul etmedim...”
Müzik Kanal Koordinatörü İsmail Güngör de kardeş Şahin’in MPS Yapım üzerinden TRT’ye program yapıp para kazandığı doğruladı. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

AGOS: Siz katilleri iyi bilirsiniz

SONRAKİ HABER

Merkez rezervleri geriledi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...