12 Eylül 2013 16:33

Muhabirimize tehdit ve darp

Gazetemiz muhabiri ve dağıtımcısı Haşim Demir, dün İMES Sanayi Sitesi'nde gazete dağıtırken özel güvenlik elemanları ve polis tarafından darp edildi.Aylardır Ümraniye Dudullu İMES Sanayi Sitesi içinde gazetemizi dağıtan aynı zamanda EMEP İstanbul İl Yöneticisiolan Demir'in 4 kişi tarafından saldırıya uğradığı ve darp edildi

Muhabirimize tehdit ve darp
Paylaş

Aylardır Ümraniye Dudullu İMES Sanayi Sitesi içinde gazetemizi dağıtan aynı zamanda EMEP İstanbul İl Yöneticisiolan Demir'in 4 kişi tarafından saldırıya uğradığı ve darp edildiği öğrenildi.

Saldırganlar Demir'e "Aylardır seni kameralarla izliyoruz. Her gün bu gazeteyi niye dağıtıyorsun. Kaç para alıyorsun. Senin sorumlun kim, bu gazeteyi artık dağıtma" dedi.

Demir'in güvenlik elemanları kulübesine sokulduğu ve GBT yoklaması yapıldığı öğrenilirken muhabirimiz "Ben bu gazeteyi öleceğimi bilsem dağıtacağım. Kimse engel olamaz. Her gün Zaman, Akit dağıtılıyor. Onları niye engellemiyorsunuz" diyerek tepki gösterdi.

Bunun üzerine polislerden biri Demir'e tokat atarak tartakladı. Çevrede bulunanların müdahalesi üzerine Laguna tipi bir araca binen polisler uzaklaşırken, özel güvenlik elemanları "Bizi polis zorladı. Bildiri ve afiş hariç biz gazeteye karışmıyoruz" dedi.

Saldırgan polislerin kendilerini Terörle Mücadele polisi olarak tanıttığı öğrenildi.  (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Bir değirmendir bu dünya

SONRAKİ HABER

Canı cehenneme

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...