12 Eylül 2013 13:34

'Esad yanlıları huzursuzluk çıkarıyor'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CNR Fuar Merkezinde düzenlenen TÜMSİAD Uluslararası Kobi Şurası ve TÜMEXPO Genel Ticaret Fuarı'nın açılışında konuştu."Şu anda ülkemizdeki Gezi olaylarının arkasında da başka olayların arkasında da CHP vardır, CHP milletvekilleri vardır. Olaylar görüntüler bunu açıkça g&ou

'Esad yanlıları huzursuzluk çıkarıyor'
Paylaş

"Şu anda ülkemizdeki Gezi olaylarının arkasında da başka olayların arkasında da CHP vardır, CHP milletvekilleri vardır. Olaylar görüntüler bunu açıkça gösteriyor" diyen Erdoğan, Antakya'daki eylemleri de diline doladı.

Erdoğan, "Türkiye'nin birkaç ilinde Esed için sokağa çıkanlar var. Çatışmaya girenler var. Bunları yine söylüyorum CHP milletvekilleri var. Türk bayrağının yakıldığı gösterilerde en önde yer alıyorlar" iddiasında bulundu. Başbakanın Ahmet Atakan'ın ölümüne ilişkin konuşmaması dikkat çekti.

İktidarın baskıcı politikalarını eleştirenleri hedef alan Erdoğan, "Türkiye'de diktatörlük olacak ve sen gazete çıkaracaksın öyle mi?" diyerek kendini savundu.

Erdoğan, alkol düzenlemesine ilişkin de konuştu. "Kimsenin yaşam tarzına karışmıyoruz. Yaşam tarzıma karışılıyor diyen bana bunu söylesin, il başkanlarıma söylesin" diyen Erdoğan alkol düzenlemesini eleştirenlerin de "Gençler sarhoş dolaşsın" istediğini öne sürdü. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Eti Krom işçilerine destek

SONRAKİ HABER

Okul servis ücretlerine zam

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...