11 Eylül 2013 18:28

TFF’den Abdullah Ercan’a sansür

SPOR ülkesi olarak nitelendirilen Türkiye, sporunu gazın altında bıraktı.Dün akşam Taksim’de Ahmet Atakan’ın katledilmesini protesto etmek için toplanan yaklaşık on bin kişiye polisin gaz bombalarıyla müdahalesi, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanan Türkiye (U21) – İsviçre (21) maçının durd

TFF’den Abdullah Ercan’a sansür
Paylaş

SPOR ülkesi olarak nitelendirilen Türkiye, sporunu gazın altında bıraktı.

Dün akşam Taksim’de Ahmet Atakan’ın katledilmesini protesto etmek için toplanan yaklaşık on bin kişiye polisin gaz bombalarıyla müdahalesi, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanan Türkiye (U21) – İsviçre (21) maçının durdurulmasına neden oldu. Oyuncular ve teknik heyet yoğun gaz kokusundan etkilenince hakem maça kısa bir süre ara verdi. Duraklamanın ardından başlayan maç 2-2’lik beraberlikle sona erdi. Maçın ardından biber gazının oyuncularını etkilediğini belirten Abdullah Ercan’a Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından sansür uygulandı.

BİBER GAZI TFF’DE YAZMADI

Sahaya biber gazının gelmediği dakikalarda iyi oynadıklarını, pozisyonlara girdiklerini belirten Teknik Direktör Abdullah Ercan, “Açık söylemek gerekirse biraz hızımızı kesti (Biber gazı) ama şartlar böyle gelişti. Yapacak bir şey yok. Ondan sonra tekrar oyuna konsantre olmaya çalıştık. Fiziki anlamda hepimiz etkilendik. Benim de ilk kez başıma geldi. İnşallah son olur” dedi. TFF, Ercan’ın bu açıklamalarını tamamen sansürledi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Çağdaş hukukçulardan cezaya tepki

SONRAKİ HABER

‘Umuda yolculuk devam ediyor’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...