11 Eylül 2013 16:59

Atalay: Demokratikleşme paketi çok geniş

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, "Demokratikleşme paketi" adı altında hazırladıkları paketin çok geniş bir paket olduğunu belirterek, paketin bizzat Başbakan Erdoğan tarafından açıklanacağını söyledi.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan "Demokratikleşme paketi" toplantısı sonrası açıklama yapan B

Atalay: Demokratikleşme paketi çok geniş
Paylaş

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, "Demokratikleşme paketi" adı altında hazırladıkları paketin çok geniş bir paket olduğunu belirterek, paketin bizzat Başbakan Erdoğan tarafından açıklanacağını söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan "Demokratikleşme paketi" toplantısı sonrası açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, toplantılarına Cuma günü yeniden devam edeceklerini, bitirememeleri durumunda ise başka bir gün daha toplantı yapacaklarını belirterek, "Demokratikleşme paketi çok geniş bir paket, çok unsur var. O unsurlara değinmeyeceğim şimdi. Ama kapsamlı bir paket" dedi. Atalay, hazırlanan paketin sunumunu bizzat kendisinin yaptığını söyleyerek, "Sorunlarımızı demokratik yaklaşımlarla çözmek için yaklaşımlarımız var. Toplumun her kesimini kucaklayan geniş bir paket. Çözüm süreci de bunun içindedir. Güçlü bir paket olduğundan dolayı bizzat Başbakan kendisi açıklayacak. Açıklama için tarih belli değil. Kamuoyuna bir açıklama yapmadık. Pakete dair görüşler bizim tarafımızdan yapılmadı" dedi. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Gezi kitabı yazdı, işten atıldı

SONRAKİ HABER

Yurtların taşınmasına tepki

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...