10 Eylül 2013 15:46

MMO’lu öğrenciler kampta buluştu

TMMOB Makine Mühendisleri Odasının geçen hafta İzmir Selçuk’ta düzenlediği gençlik kampı 7 Eylül’de sona erdi. Oda merkezi ve İzmir Şubesinin gerçekleştirdiği kampta kolektif bir yaşam örüldü. Yemek, bulaşık ve temizlik gibi birçok işin birlikte yapıldığı kampta çeşitli konularla forumlar, m&uu

MMO’lu öğrenciler kampta buluştu
Paylaş

TMMOB Makine Mühendisleri Odasının geçen hafta İzmir Selçuk’ta düzenlediği gençlik kampı 7 Eylül’de sona erdi. Oda merkezi ve İzmir Şubesinin gerçekleştirdiği kampta kolektif bir yaşam örüldü. Yemek, bulaşık ve temizlik gibi birçok işin birlikte yapıldığı kampta çeşitli konularla forumlar, müzik dinletileri, film gösterimleri, spor etkinlikleri, atölyeler yapıldı.
Kampta birçok panel ve forum yapıldı. Üniversitelerin geleceği ve meslek odası öğrenci örgütlülüğü konulu bir forumun düzenlendiği kampta, Yazar Faik Bulut’un katılımıyla da gençler Ortadoğu’daki gelişmeleri tartıştı. Kampta ele alınan konulardan biri de Gezi direnişi oldu.
Kampın 7. gününde Selçuk ilçe sınırları içindeki Efes Antik Kentine, Nesin Vakfına bağlı Matematik Köyü ile Şirince köyüne geziler düzenlendi. Gezi dönüşünde kampta kapanış ateşi yakıldı, şarkılar-türküler söylendi. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Avcılar’da BEDAŞ öfkesi

SONRAKİ HABER

Sadiye 10 ay sonra özgür

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...