09 Eylül 2013 11:15

Sınırda şiddetli patlama

SURİYE'nin Rakka kentine bağlı Telabyad İlçesi'nde, bir köye yönelik savaş uçakları tarafından düzenlenen hava saldırısı Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde tedirginliğe yol açtı.Şiddetli çatışmaların ardından geçen yıl muhaliflerin kontrolüne geçen Akçakale'ye birka&c

Sınırda şiddetli patlama
Paylaş

SURİYE'nin Rakka kentine bağlı Telabyad İlçesi'nde, bir köye yönelik savaş uçakları tarafından düzenlenen hava saldırısı Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde tedirginliğe yol açtı.

Şiddetli çatışmaların ardından geçen yıl muhaliflerin kontrolüne geçen Akçakale'ye birkaç yüz metre uzaklıktaki Telebyad yakınlarında saat 10.15 sıralarında şiddetli patlama sesi duyuldu. Suriye ordusuna ait savaş uçakları tarafından Telebyad'ın dışında Türkiye sınırına yakın bir noktadaki bir köya yönelik düzenlenen bombalı saldırı sonrası yaşanan patlama Akçakale'de de güçlü şekilde hissedildi. Patlama sesiyle Akçakaleli vatandaşlar evlerinden dışarı çıkarken, güvenlik güçleri de alarm durumuna geçti. Yapılan araştırmada Türkiye sınırına yakın bir noktanın savaş uçakları tarafından vurulduğu öğrenilirken, sınır hattında güvenlik önlemleri artırıldı. (URFA)

ÖNCEKİ HABER

3 işçi hakları için 28 gündür direniyor

SONRAKİ HABER

KCK İstanbul ana davası başladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa