08 Eylül 2013 20:19

Basın Fotoğrafçılığı programı başlıyor

BİLGİ Eğitim ve Galata Fotoğrafhanesi işbirliğiyle İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü’nde ‘Basın Fotoğrafçılığı Sertifika Programı’ başlıyor. 22 Eylül-2 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek eğitimi konusunda uzman isimler verecek.Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Alper Kırklar, Business Week Fo

Basın Fotoğrafçılığı programı başlıyor
Paylaş

BİLGİ Eğitim ve Galata Fotoğrafhanesi işbirliğiyle İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü’nde ‘Basın Fotoğrafçılığı Sertifika Programı’ başlıyor. 22 Eylül-2 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek eğitimi konusunda uzman isimler verecek.
Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Alper Kırklar, Business Week Fotoğraf Editörü Cevahir Buğu, Bilgi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Delizia Flaccavento, Halkla İlişkiler Uzmanı Gülşah Durak, Reuters Türkiye Bürosu Fotoğraf Editörü Murad Sezer, Sanatçı Sevgi Ortaç, Fotoğraf Vakfı ve Galata Fotoğrafhanesi Kurucusu Yücel Tunca gibi konusunda uzman isimlerin eğitim vereceği program ‘basın fotoğrafçılığı’ konusunda eğitim almak isteyen herkese açık olacak.
Basın Fotoğrafçılığı Sertifika Programı’na katılanlar, ‘Gazetecilik temel bilgisi’, ‘Haber ve haber fotoğrafının ontolojisi’, ‘Görsel bir hikaye anlatmak’, ‘Haber yazma teknikleri’, ‘Sıcak haber fotoğrafçılığı’, ‘Multimedya’, ‘Haber ve proje toplantısı’ ile ‘Gazetecilikte temel ve ileri fotoğraf uygulamaları’ konularında ders alarak mesleklerinde uzmanlaşabilecek. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Oteli basıp gözaltına aldılar

SONRAKİ HABER

Kırıkcamdan düşen ışık hareketleri

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...