08 Eylül 2013 11:14

Van'da gençler meşalelerle yürüdü

Van'da yüzlerce genç, asimilasyon, uyuşturucu, fuhuş ve ajanlaştırma politikalarına karşı meşaleli yürüyüş yaptı. Yürüyüş sonrası MOBESE kameraları ve bir tekel bayi, gençlerce tahrip edildi.Van'ın Hacıbekir (Xaçort) mahallesinde bulunan Nuda Kültür Merkezi önünde toplanan yüzlerce gen&c

Van'da gençler meşalelerle yürüdü
Paylaş

Van'da yüzlerce genç, asimilasyon, uyuşturucu, fuhuş ve ajanlaştırma politikalarına karşı meşaleli yürüyüş yaptı. Yürüyüş sonrası MOBESE kameraları ve bir tekel bayi, gençlerce tahrip edildi.

Van'ın Hacıbekir (Xaçort) mahallesinde bulunan Nuda Kültür Merkezi önünde toplanan yüzlerce genç, asimilasyon, uyuşturucu, fuhuş ve ajanlaştırma politikalarına karşı yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüşte PKK Lideri Abdullah Öcalan'ın posterinin yanı sıra, "Önderliğin özgürlüğü genç kadının özgürlüğüdür" pankartı da taşındı. Meşalelerle yürüyüşe geçen gençler, sık sık "Bijî serok Apo", "PKK halktır halk burada", "Bê serok jiyan na be" ve "Selam selam İmralı'ya bin selam" sloganları atarak, Karşıyaka mahallesi Beşyol kavşağına ulaştı. (VAN)

ÖNCEKİ HABER

Obama Kongre’yi ikna edebilecek mi?

SONRAKİ HABER

İzmirli motosikletcilerin ölümüne yarışı: 3 ölü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...