06 Eylül 2013 18:34

Aslı Tohumcu ile yazıdan yaşama...

ERASLAN Sağlam tarafından, verdiği eğitimlerle oyuncusunu, yazarını, yönetmenini yetiştiren yeni bir tiyatro ekolü oluşturmak hedefiyle kurulan Atölye Tatavla’nın yeni sezon eğitimleri başlıyor. 15 Eylül 2013, Pazar günü başlayacak olan sezonun ilk “Yazarlık Atölyesi”, Yazar ve Editör Aslı Tohumcu’nun yürüt

Aslı Tohumcu ile yazıdan yaşama...
Paylaş

ERASLAN Sağlam tarafından, verdiği eğitimlerle oyuncusunu, yazarını, yönetmenini yetiştiren yeni bir tiyatro ekolü oluşturmak hedefiyle kurulan Atölye Tatavla’nın yeni sezon eğitimleri başlıyor. 15 Eylül 2013, Pazar günü başlayacak olan sezonun ilk “Yazarlık Atölyesi”, Yazar ve Editör Aslı Tohumcu’nun yürütücülüğünde gerçekleşecek.
Derdi, dert anlatmak olan Atölye Tatavla; bunun için kimi zaman rejiye, kimi zaman oyunculuğa, kimi zaman çağdaş sanat kuramlarına, kimi zamansa yazarlığa başvuruyor. Yazar ve Editör Aslı Tohumcu’nun ifadesiyle “sese dökmek istediklerimizi” yazacak kalemleri arayan ve kendi yazarlarını yetiştirmeyi hedefleyen Atölye Tatavla; bu amaçla, Tohumcu’nun yürütücülüğünde, edebiyat okumaları ile paralel gidecek “Yazarlık Atölyesi”ni başlatıyor.
15 Eylül’de başlayıp Mart 2014’e kadar devam edecek olan “Yazarlık Atölyesi” için başvurular, kursun başlama tarihi olan 15 Eylül’e kadar yapılabilecek. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

ABD personeline, ‘Adana’yı terk edin’ dedi

SONRAKİ HABER

Haklarını almak için direnişteler

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa