06 Eylül 2013 17:43

Türkiye’nin son şansı

AVRUPA Basketbol Şampiyonası’na Finlandiya mağlubiyeti ile başlayan Türkiye, grubun mutlak favorilerinden Yunanistan ile karşılaşıyor. Kaybetmesi durumunda gruptan dahi çıkmayacak olan Türkiye’de skorer sıkıntısı yaşanmaya devam ediyor.İlk maçında 79 ikinci maçta da 80 sayı atmayı başaran Yunanistan, Finlandiya’dan 61 İtaly

Türkiye’nin son şansı
Paylaş

AVRUPA Basketbol Şampiyonası’na Finlandiya mağlubiyeti ile başlayan Türkiye, grubun mutlak favorilerinden Yunanistan ile karşılaşıyor. Kaybetmesi durumunda gruptan dahi çıkmayacak olan Türkiye’de skorer sıkıntısı yaşanmaya devam ediyor.
İlk maçında 79 ikinci maçta da 80 sayı atmayı başaran Yunanistan, Finlandiya’dan 61 İtalya’dan ise 90 sayı yiyen Türkiye karşısında mutlaka favori durumunda. Vassilis Spanoulis ve Kostas Papanikolaou ile üst tura göz kırpan Yunanistan, yeni koçuyla başarı elde etmek istiyor.
Turnuva öncesi hazırlık maçlarından itibaren çok eleştirilen Bogdan Tanjevic, takımı otutturmakta güçlük çekiyor. Kısa rotasyonunu bir türlü tutduramayan Tanjevic, Hidayet Türkoğlu ve Ersan İlyasova’dan da beklediği performansı bir türlü alamadı.
Maç Türkiye saati ile 22.00’da başlayacak. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Kış hazırlığı başladı

SONRAKİ HABER

Andy Murray’i Wawrinka durdurdu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...