06 Eylül 2013 16:44

Hasta yakınları, doktoru darp etti

Iğdır Devlet Hastanesinde görev yapan Fizik Tedavi Uzmanı Dr. Türkan Akın, hasta yakınları tarafından darp edildiği iddia edildi.Hastanede poliklinikte muayene yaptığı sırada hasta yakını olduğu bildirilen 4 kişinin saldırısına uğradığının iddia eden kadın doktorun, hamile olduğu ve karnına darbe aldığından düşük yapma ihtimali bulunduğu

Hasta yakınları, doktoru darp etti
Paylaş

Iğdır Devlet Hastanesinde görev yapan Fizik Tedavi Uzmanı Dr. Türkan Akın, hasta yakınları tarafından darp edildiği iddia edildi.

Hastanede poliklinikte muayene yaptığı sırada hasta yakını olduğu bildirilen 4 kişinin saldırısına uğradığının iddia eden kadın doktorun, hamile olduğu ve karnına darbe aldığından düşük yapma ihtimali bulunduğu belirtildi. Çalıştığı hastanenin acil servisinde müşahede altına alınan doktor Akın, saldırının poliklinikte hasta muayenesi yaptığı sırada, yüksek sesle konuşan hastanın kızına uyarıda bulunduğu sırada meydana geldiğini söyledi.

Akın, şunları kaydetti: "Muayene ettiğim hastanın kızı konuşuyordu. Kendisine uyarıda bulunup, dışarıya çıkmasını istedim. Çıkmak istemedi, ikinci kez tekrarımda bana hakaret etmeye başladı. 'Sen benim vergilerimle orada oturuyorsun. Ben hakkımı arıyorum, görevini yap' dedi. Sonra da saldırmaya başladı. Ben kendimi savunamadım. Yaşlı kadında araya girmek istedi beni tuttu. Bu sefer daha fazla darbe aldım. Kız bu sırada bana hakaret ederek üzerime gelmeye devam etti. Hamile olduğum için karnımı da korumaya çalıştım. Bir anda masanın üzerine yığıldığımı farkettim ve üzerime çay döküldü. Çay dökülünce bacağım yandı. O sırada dışarıda güvenlik engellenmişti. Dışarıdaki doktor arkadaşlarım da kapı kapalı olduğundan gelemiyordu. Daha sonra polis ve hastalar araya girince bana saldıran kişiler göz altına alındı. Şu an düşük tehdidi ile hastanede yatıyorum. Hafif bir kanama ve düşük tehdidi var bu yüzden korkuyorum." (IĞDIR)

ÖNCEKİ HABER

Gezi sansürü Arınç’a göre ‘inisiyatif’miş!

SONRAKİ HABER

Devletin işçiye duyarsızlığı hayatı daha da zorlaştırıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...