06 Eylül 2013 15:41

Filmmor Kadın Filmleri Festivali'nin başvuruları başladı

12. Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali için başvurular başladı.12. Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali için başvurular başladı. 2014'ün Mart ayının ikinci haftası İstanbul'da başlayacak festival, gezici gösterimlerle devam edecek. 12. Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali'ne yönetmen

Filmmor Kadın Filmleri Festivali'nin başvuruları başladı
Paylaş

12. Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali için başvurular başladı. 2014'ün Mart ayının ikinci haftası İstanbul'da başlayacak festival, gezici gösterimlerle devam edecek. 12. Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali'ne yönetmeni ya da yönetmenlerinden biri kadın olan filmler başvuru yapabilecek. Başvuru yapacak yönetmenlerin 1 Kasım'a kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

Festival ekibi başvuranların hazırlaması gereken materyalleri şu şekilde sıraladı: "Filmlerin İngilizce altyazılı DVD ya da VCD ön izleme kopyaları, katılım formu, filmin yönetmeni/yönetmenlerinin fotoğraf ve özgeçmişi, filmden yüksek çözünürlükte iki fotoğraf, varsa filmin basın dosyası, filmin kısa özeti ve künyesi."

ÖNCEKİ HABER

Kumluca'daki yangın devam ediyor

SONRAKİ HABER

Ailelerden İmralı'ya gitmek için başvuru

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa