05 Eylül 2013 19:54

Parker sazı ele alır

AVRUPA Basketbol Şampiyonası bugün oynanacak 6 karşılaşma ile devam edecek.  Turnuvanın keyifli takımlarından Fransa, ilk karşılaşmasında Almanya’ya 80-74 mağlup olmuştu. Horozlar, grubun diğer mağlup takımı İsrail ile karşı karşıya gelecek.İsrail’de takımda en çok süre alan ve takımın en güvenilir ismi Omri Casspi, Fransa tak

Parker sazı ele alır
Paylaş

İsrail’de takımda en çok süre alan ve takımın en güvenilir ismi Omri Casspi, Fransa takımına karşı büyük bir tehlike. İlk ma.ta 13 sayı 11 ribauntla oynayan takımının turnuvadaki üst tur umudu olan Casspi’nin, Fransa atletletleriyle nasıl başa çıkacağı merak konusu. Maç başına 31 dakika parkede kalan Yotam Halperin, Fransa karşısında oyunu yönlendiren oyuncu olmayı deneyecek. Halperin’in Tony Parker karşısında direksiyona geçmesi bir hayli zor gözüküyor.
Almanya’ya ilk maçta kaybetmesine rağmen başarılı bir oyun ortaya koyan Fransa, NBA yıldızı Tony Parker ile her rakibe karşı galibiyet elde edebilecek potansiyele geliyor. İlerleyen yaşına  rağmen 30 dakikayı aşkın parkede kalan Parker, Almanya potasına yolladığı 18 sayıyla takımı adeta peşinden sürükledi. Nicolas Batum, Boris Diaw gibi atlet oyuncularıyla hızlı hücumlarla bolca sayı üreten Fransa, Parker’ın ağırlığı ile ilk galibiyetini alır gözüküyor.
Günün diğer karşılaşmaları şu şekilde; Almanya – Ukrayna * Belçika – Büyük Britanya * Karadağ – Bosna Hersek * Letonya – Litvanya * Makedonya – Sırbistan. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Türkiye’nin rakibi Andorra

SONRAKİ HABER

‘Şansımız Tokyo ve Madrid kadar’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...