05 Eylül 2013 19:51

Kim bu çilek?

Henüz 19 yaşında olmasına rağmen Chelsea ve Manchester City’nin dikkatini çekti. Kulübü Sporting Lisbon da satmaya hazırdı. Ancak o, Galatasaray’ı seçti; Bruma.Luis Figo, Cristiano Ronaldo, Simao ve Nani gibi yıldızları parlatan Sporting son olarak da Bruma’yı futbol dünyasına sundu. Topu ayağına almasıyla birlikte ok gibi f

Kim bu çilek?
Paylaş

Henüz 19 yaşında olmasına rağmen Chelsea ve Manchester City’nin dikkatini çekti. Kulübü Sporting Lisbon da satmaya hazırdı. Ancak o, Galatasaray’ı seçti; Bruma.
Luis Figo, Cristiano Ronaldo, Simao ve Nani gibi yıldızları parlatan Sporting son olarak da Bruma’yı futbol dünyasına sundu. Topu ayağına almasıyla birlikte ok gibi fırlayan Bruma, mesafe tanımaksızın da sert vuruşlarıyla rakibin korkulu rüyası oluyor. Türkiye’de düzenlenen U20 Dünya Kupası’nda 4 maçta 5 gol atmayı başaran genç oyuncu, peş peşe yaptığı ver kaçlarla da savunmayı delmeyi başarıyor. Boyu 1.73 olsa da güçlü fiziği ile ikili mücadele ve kafa toplarında başarılı olan Bruma, Başkan Ünal Aysal’ın belirttiği çileklerden.
Bruma, istikrar sorunu yaşasa da Fatih Terim ile birlikte belli bir disipline gireceği düşünülüyor. Bruma, FIFA.com’a U20 Dünya Kupası öncesi röpörtajında Ronaldo için şunları söyledi: “Cristiano Ronaldo’yu gerçekten çok beğeniyorum. Onu taklit etmek gibi bir isteğim yok. Ama kim bilir belki de birgün onun başardığı şeyleri ben de başarırım. O ve Nani gerçekten çok özel iki oyuncu ikisine de hayranım. Umarım birgün sahaya onlarla birlikte çıkarım ve onlardan da bir şeyler öğrenmiş olurum.” (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Kırıntılı Rize’de

SONRAKİ HABER

Türkiye’nin rakibi Andorra

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...