05 Eylül 2013 19:41

Öcalan ile görüşe yine 'gemi bozuk' engeli

PKK Lideri Abdullah Öcalan'ın avukatlarının müvekkilleri ile görüşebilmek için Bursa Cumhuriyet Savcılığı'na yaptığı başvuru, "gemi bozuk" gerekçesiyle yine reddedildi.PKK Lideri Abdullah Öcalan'ın avukatları Rezan Sarıca, Cengiz Yürekli, Mazlum Dinç ve Raziye Öztürk'ün müvekkill

Öcalan ile görüşe yine 'gemi bozuk' engeli
Paylaş

PKK Lideri Abdullah Öcalan'ın avukatlarının müvekkilleri ile görüşebilmek için Bursa Cumhuriyet Savcılığı'na yaptığı başvuru, "gemi bozuk" gerekçesiyle yine reddedildi.

PKK Lideri Abdullah Öcalan'ın avukatları Rezan Sarıca, Cengiz Yürekli, Mazlum Dinç ve Raziye Öztürk'ün müvekkilleri ile İmralı Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'nde görüşebilmek için Bursa Cumhuriyet Savcılığı'na yaptığı başvuru, yine reddedildi. Başvuru üzerine Cezaevi idaresi tarafından avukatlara verilen cevapta, "gemi bozuk" denilerek, görüşün gerçekleştirilemeyeceği bildirildi.

PKK Lideri Öcalan'ın avukatlarının 27 Temmuz 2011 tarihinden bu yana müvekkilleri ile görüşmek için yaptığı başvurular, "gemi bozuk", "hava muhalefeti", "gemi onarımda", "gemi onarımdan döndü, ancak geminin Liman Başkanlığı'ndan alınması gereken evrakları eksik olduğu için faaliyet yapamıyor" veya "resmi tatil" gibi gerekçelerle reddediliyor. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Tophane’deki galeriye keyfi baskın

SONRAKİ HABER

‘Barınma hakkım için niyetliyim’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...