05 Eylül 2013 18:43

EMO’dan iki çalıştay

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Ankara Şubesi, eylül ayı içerisinde iki çalıştay birden düzenleyecek. Torba yasa ile TMMOB’nin yetkilerinin daraltılmasına karşı düzenlenecek olan çalıştaylarda hizmet üretimi ve EMO örgütlülüğü tartışılacak.Hizmet Üretimi Çalıştayında, hizmet kav

EMO’dan iki çalıştay
Paylaş

Hizmet Üretimi Çalıştayında, hizmet kavramı ve hizmet süreci tartışılacak, kamusal hizmet ve ticari hizmetin farklılıkları ortaya konacak. Bunların yanı sıra “Neoliberal dönüşüm sürecinin mesleğe etkileri, mesleki denetim, olası TMMOB Yasası değişikliği ve odalara dayatılan resmi hizmet üretimi konuları da ele alınacak.

EMO Örgütlülüğü Çalıştayında ise örgüt kavramı ve pratiği, örgütlenmenin demokratik, hukuki ve ekonomik boyutu değerlendirilecek. Çalıştayda tartışılacak diğer konular ise şöyle: Mesleki kimlik, mesleki tatmin ve etik, Türkiye’de mühendis ve mimarların örgütlenme tarihi, mesleki ve sendikal örgütlenmeler, teknik elemanların örgütlenmesi, deneyimler ve gelecek, iş alanları ve istihdam türleri, toplumsal yaşam.
Hizmet Üretimi Çalıştayı 20-21 Eylül, EMO Örgütlülüğü Çalıştayı ise 21-22 Eylül’de Maltepe’de bulunan Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Sahnesi’nde gerçekleşecek. (AnkaraEVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Yeni sınav sistemi göz çıkartır

SONRAKİ HABER

Esenyalı’da kadınlar dernek kuruyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...