05 Eylül 2013 15:34

Emine Ayna'ya ilişkin iddiaya BDP'den yalanlama

BDP Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığı, Diyarbakır Milletvekili Emine Ayna'nın kurullarına sevki ile ilgili herhangi bir dosyanın kendilerine intikal etmediğini duyurdu.BDP Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığı, Diyarbakır Milletvekili Emine Ayna'nın Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edildiği yönünde yapılan haberlerle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Emine Ayna'ya ilişkin iddiaya BDP'den yalanlama
Paylaş

BDP Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığı, Diyarbakır Milletvekili Emine Ayna'nın kurullarına sevki ile ilgili herhangi bir dosyanın kendilerine intikal etmediğini duyurdu.

BDP Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığı, Diyarbakır Milletvekili Emine Ayna'nın Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edildiği yönünde yapılan haberlerle ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde basında Diyarbakır milletvekilimiz Sayın Emine Ayna'ya ilişkin Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edildiği yönünde bir haber yer almıştı. Merkez Disiplin Kurulu bu konu ile ilgili kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı duymuştur. Diyarbakır milletvekilimiz Sayın Emine Ayna'nın Merkez Disiplin Kurulumu'za sevki ile ilgili herhangi bir dosyanın intikal etmediği kamuoyuna duyurulur" ifadelerine yer verildi. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Redhack'ten Emniyet Genel Müdürlüğü sitesine hack

SONRAKİ HABER

'G20 zirvesi, Suriye'de siyasi çözüm için son şans'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...