04 Eylül 2013 13:39

Şile’de korkutan hortum

Şile'de sabah saatlerinde çıkan hortum, vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Bazı evlerin çatısını uçuran hortumu ilçe sakinleri cep telefonu ile görüntüledi.Sabah saatlerinde balıkçı limanı açıklarında çıkan hortum kıyıya doğru ilerledi. Hortumu gören vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Şile’de korkutan hortum
Paylaş

Şile'de sabah saatlerinde çıkan hortum, vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Bazı evlerin çatısını uçuran hortumu ilçe sakinleri cep telefonu ile görüntüledi.

Sabah saatlerinde balıkçı limanı açıklarında çıkan hortum kıyıya doğru ilerledi. Hortumu gören vatandaşlar büyük panik yaşadı. Bazı çöp bidonlarını havalandıran hortum, bir evin de çatısını uçurdu.

Bu arada ilçe sakinleri hortumu cep telefonlarıyla görüntüledi. Olayı anlatan vatandaşlar, hortumunun ilçe sakinlerine korkulu anlar yaşattığını söyledi.

Öte yandan meteoroloji yetkilileri, Şile, Ümraniye, Pendik, Kartal, Tuzla çevreleri ile Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde gök gürültülü kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Yetkililer, vatandaşları olumsuz durumlara karşı uyardı. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Her türlü savaş koalisyonuna gönüllü

SONRAKİ HABER

Alternatif Bilişim Derneği'nden Facebook açıklaması

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...