04 Eylül 2013 11:56

Dargeçit'te ev baskınları: 12 gözaltı

Mardin'in Dargeçit (Kerboran) ilçesinde sabah erken saatlerde çok sayıda eve polisler tarafından baskın yapıldı. Edinilen bilgilere; Mardin merkezden getirtilen çok sayıda özel harekat polisinin de katıldığı baskınlarda, yüzlerce polis yer aldı. Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ve "15 Ağustos kut

Dargeçit'te ev baskınları: 12 gözaltı
Paylaş

Mardin'in Dargeçit (Kerboran) ilçesinde sabah erken saatlerde çok sayıda eve polisler tarafından baskın yapıldı. Edinilen bilgilere; Mardin merkezden getirtilen çok sayıda özel harekat polisinin de katıldığı baskınlarda, yüzlerce polis yer aldı. Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ve "15 Ağustos kutlamaları" ile ilgili olduğu öğrenilen soruşturma çerçevesinde düzenlenen ev baskınlarında, 12 kişi gözaltına alındı.

Evleri didik didik arandıktan sonra gözaltına alınan Siraç Çetin (19) ile isimleri öğrenilemeyen 11 kişinin Mardin Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü belirtildi. Gizlilik kararı konulan soruşturma ile ilgili detaylı bilgiye ise ulaşılamadı. (Mardin/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

ABD Senatosundan savaş taslağı çıktı

SONRAKİ HABER

Putin'den Batı'ya Suriye uyarısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...