03 Eylül 2013 16:48

Transferde son dakika golleri

Avrupa futbolunda transferin son günü her zaman olduğu gibi bir hayli hareketli geçti. Futbolseverler Real Madrid’li Mesut Özil’in Arsenal’e yolcu olup olmayacağını gün boyu heyecanla takip etti. Türkiye asıllı Almanyalı futbolcu, 47 milyon avro karşılığı Arsene Wenger’in takımına transfer oldu. Özil transferi Britanya t

Transferde son dakika golleri
Paylaş

Avrupa futbolunda transferin son günü her zaman olduğu gibi bir hayli hareketli geçti. Futbolseverler Real Madrid’li Mesut Özil’in Arsenal’e yolcu olup olmayacağını gün boyu heyecanla takip etti. Türkiye asıllı Almanyalı futbolcu, 47 milyon avro karşılığı Arsene Wenger’in takımına transfer oldu. Özil transferi Britanya tarihinin en pahalı 3. transferi oldu.

Galatasaray’da Fatih Terim aradığı kanat oyuncusunu sonunda transfer etti. Sporting Lizbon’un Cristiano Ronaldo’dan sonra yetiştirdiği en yetenekli hücum oyuncusu olarak gösterilen 1994 doğumlu Bruma 10 milyon avro karşılığı İstanbul’a geldi.

Manchester United, Everton’ın orta saha oyuncusu Marouane Fellaini’yi 32 milyon avro karşılığı kadrosuna katarken, Liverpool ise savunma oyuncuları Tiago Ilori(Sporting Lizbon) ve Mamadou Sakho’yu (PSG) toplam 25 milyon avro karşılığı transfer etti. Liverpool’un Chelsea’nin genç forveti Victor Moses’i de kiralık olarak kadrosuna kattı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Olimpiyat Komitesi’ne nükleer taahhüdü

SONRAKİ HABER

Karagül hâlâ üste çıkmaya çalışıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...