01 Eylül 2013 17:45

Küçükkuyu festivale hazır

İZMİR Küçükkuyu Belediyesi festivale hazırlanıyor. Bu yıl 9. gerçekleştirilecek olan festivalin programı duyuruldu. Küçükkuyu Belediyesi’nin her yıl düzenlediği festival bu yıl 7-8 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. Festival konuşmaların ardından saat 18.30’da sergi açılışları yapılacak. Hüs

Küçükkuyu festivale hazır
Paylaş

İZMİR Küçükkuyu Belediyesi festivale hazırlanıyor. Bu yıl 9. gerçekleştirilecek olan festivalin programı duyuruldu. Küçükkuyu Belediyesi’nin her yıl düzenlediği festival bu yıl 7-8 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. Festival konuşmaların ardından saat 18.30’da sergi açılışları yapılacak. Hüseyin Macar'ın "Renklerle yolculuk" resim sergisi ile Cengiz Dönmez'in "Ahşap'ın Dili" ahşap yontu sergileri Zübeyde Hanım Sağlık, Eğitim ve Kültür Merkezi'nde görülebilecek.
Cumartesi akşamı Limaniçi’nde Prestij Orkestrası ve Solist Burcu ile Ali Altay konserleri yapılacak. Pazar günü ise İsmail Gülgeç’in Karikatür sergisi saat 18.30’da Limaniçi Mübadele Anıtı Önünde açılacak. Saat 19.00’da ise Limaniçi Mübadele Anıtı önünde panel yapılacak.
Festival Limaniçi’nde yapılacak Volkan Konak konseri ile son bulacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Aliağa halkı resme doyacak

SONRAKİ HABER

Kırık camlarda hareketli imgeler

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...