31 Ağustos 2013 17:22

Yeni ‘Mevlützede’ merdiven oldu

BEYOĞLU Fındıklı’da gökkuşağı renklerine boyanan, ardından da tekrar griye boyanan merdivenler gazete manşetlerinde yer aldı.Takvim gazetesi gökkuşağı renklerinin ardından tekrar griye boyanan Cihangir’in merdivenlerini manşetine ‘Girinin 50 tonu’ şeklinde taşıdı ve gazetenin Haber Müdürü Mevlüt Yüksel’in ola

Yeni ‘Mevlützede’ merdiven oldu
Paylaş

BEYOĞLU Fındıklı’da gökkuşağı renklerine boyanan, ardından da tekrar griye boyanan merdivenler gazete manşetlerinde yer aldı.
Takvim gazetesi gökkuşağı renklerinin ardından tekrar griye boyanan Cihangir’in merdivenlerini manşetine ‘Girinin 50 tonu’ şeklinde taşıdı ve gazetenin Haber Müdürü Mevlüt Yüksel’in olaya el koyduğunu manşetten bildirdi. Gazetede yer alan haberde merdivenlerin ‘analizi’ yapıldı. Takvim’in haberinde şu ifadeler kullanıldı:
“Fındıklı’dan Cihangir’e çıkan merdivenler 5 metre eninde ve 17’şer santimetre yüksekliğe sahip. Gökkuşağı rengiyle büyük ilgi çeken 142 basamaklı merdiven, ziyaretçi akınına uğramış, hatıra fotoğraflarına fon oluşturmuştu. Sosyal medya karışınca Haber Müdürümüz Mevlüt Yüksel, olaya el koydu. Merdivenleri yerinde inceledi. Basamakların geceyarısı boyanmasına rağmen grinin tam 50 farklı tonunun kullanıldığını tespit etti.”
Daha öncede C. Amanpour’la hayali röportaj gerçekleştiren Yüksel, daha sonra sırasıyla ‘Gezi Parkındaki ağaç’ ve ‘TOMA’ ile de konuşmuştu. Mevlüt Yüksel sosyal medyada yine alay konusu oldu.
(MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Palalıdan medyaya tehdit

SONRAKİ HABER

Twitter’dan tacize yeni önlem

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...